+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 4 1 2 3 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35
Like Tree77Likes

موضوع: یه انتقاد کوچولو!!

کاربر عادی
    رشته تحصیلی
    information technology
    رشته مورد علاقه
    انفورماتیک پزشکی

یه انتقاد کوچولو!!

واقعیتش وقتی برای اولین بار با این سایت و انجمنش آشنا شدم، کلی خوشحال شدم چون گفتم بالاخره یه جای درست و حسابی برای بحث و تبادل نظر پیرامون کارشناسی ارشد در رشته های علوم پزشکی پیدا کردم و میتونم با کمک و تجربه این دوستان نتایج بهتری در آزمون بگیرم، ولی واقعیتش بعد از چند بار مراجعه به سایت و دیدن عناوین تاپیک ها نا امید شدم!!! چون 80% پست های این انجمن مربوط به حواشی و غیر از اون چیزیه که فک میکنم هدف اصلیش باشه!!
    جالبه وقتی صفحه اول سایت را می بینی بزرگ نوشته شده ""زیر نظر اساتید و رتبه های برتر علوم پزشکی"" ولی وقتی وارد سایت میشی میبینی بیشترین نوشته ها و پربازدید ترین مطالب اینا هستن""سناریوی عشق شما چیست؟، خاطرات مامایی، اعترافات عشقی، عشق های دروغین، چطور عاشق شویم، ...." و تازه مطلب علمیش هم اینه "ده رابطه عشق با سلامت بدن!!!!
    دوستان باور کنید در سراسر دنیای لایتناهی اینترنت ابزار های بسیار پیشرفته تر و بهتری برای مطرح کردن و دنبال کردن این مسایل وجود داره از جمله فیسبوک، تویتر، .... فقط کافیه یه پیج علوم پزشکی تو فیسبوک درست کنید و تا دلتون میخواد از این دست مطالب را اونجا مطرح کنید تازه میگم ابزار خیلی بهتری هم داره.....
    امیدوارم از حرفام دلخور نشید به پای یک در دل دوستانه بگذارید....ولی این واقعیت ما ایرانیهاست!
    Anesthesia, m imeni, RBC! and 4 others like this.

کاربر فعال
    رشته تحصیلی
    مامایی
    رشته مورد علاقه
    مامایی
    احسنت...
    من یکی ک واقعا شرمنده شدم خداوکیلی...
    شرمنده ولی من فقط تو تاپیکایی ک بچه ها میذارن نظر میدم...
    نمیتونم هیچ دلیل قانع کننده ای وا3 کارم بیارم...چون میدونم هرچی بگم توجیهه...!
    جو گرفته بودم داشتم یکی یکی همه ی تاپیکا رو ج میدادما...
    تاپیک شما رو ک دیدم بقیه رو بستم..!!!(البته اینم ی نوع جو گیر شدنه!)
    ولی شما راس میگی..
    فقط مواظب باشید ب عاقبت من دچار نشید چون منم اولا این انتقاد کوچولو رو داشتم..
    ویرایش توسط leiliyebidel : 12-07-2011 در ساعت 09:36 PM
    RBC!, MD217, hidden_65 and 1 others like this.
    زانو نمی زنم!
    حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قد من باشد...

کاربر فعال
    رشته تحصیلی
    پرستاری
    رشته مورد علاقه
    پرستاری مراقبت های ویژه
    نقل قول نوشته اصلی توسط hidden_65 نمایش پست ها
    واقعیتش وقتی برای اولین بار با این سایت و انجمنش آشنا شدم، کلی خوشحال شدم چون گفتم بالاخره یه جای درست و حسابی برای بحث و تبادل نظر پیرامون کارشناسی ارشد در رشته های علوم پزشکی پیدا کردم و میتونم با کمک و تجربه این دوستان نتایج بهتری در آزمون بگیرم، ولی واقعیتش بعد از چند بار مراجعه به سایت و دیدن عناوین تاپیک ها نا امید شدم!!! چون 80% پست های این انجمن مربوط به حواشی و غیر از اون چیزیه که فک میکنم هدف اصلیش باشه!!
    جالبه وقتی صفحه اول سایت را می بینی بزرگ نوشته شده ""زیر نظر اساتید و رتبه های برتر علوم پزشکی"" ولی وقتی وارد سایت میشی میبینی بیشترین نوشته ها و پربازدید ترین مطالب اینا هستن""سناریوی عشق شما چیست؟، خاطرات مامایی، اعترافات عشقی، عشق های دروغین، چطور عاشق شویم، ...." و تازه مطلب علمیش هم اینه "ده رابطه عشق با سلامت بدن!!!!
    دوستان باور کنید در سراسر دنیای لایتناهی اینترنت ابزار های بسیار پیشرفته تر و بهتری برای مطرح کردن و دنبال کردن این مسایل وجود داره از جمله فیسبوک، تویتر، .... فقط کافیه یه پیج علوم پزشکی تو فیسبوک درست کنید و تا دلتون میخواد از این دست مطالب را اونجا مطرح کنید تازه میگم ابزار خیلی بهتری هم داره.....
    امیدوارم از حرفام دلخور نشید به پای یک در دل دوستانه بگذارید....ولی این واقعیت ما ایرانیهاست!

منم کاملا با نظر شما موافقم.
    epi_info and hidden_65 like this.

کاربر فعال
    رشته تحصیلی
    زیست شناسی
    رشته مورد علاقه
    ژنتیک انسانی
    منم موافقم من تازه دیروز عضو سایت شدم فکر کردم خیلی میتونه کمکم کنه ولی هر چی گشتم راجع به مطالب علمی چیز زیادی هم ندیدم اگرم هست استقبال کمی شده و نظرا خیلی کمه طوری که چیز زیادی دستگیرت نمیشه.این ایراد هممونه همیشه ترجیح میدیم بریم تو حاشیه و از اصل مطلب دورشیم آخه عادت کردیم در هر حالی حوصلمون سر نره
    hidden_65 likes this.
    صبر کن سهراب
    گفته بودی قایقی خواهم ساخت
    قایقت جا دارد؟
    من هم از همهمه اهل زمین دلگیرم

Administrator
    رشته تحصیلی
    ویروس شناسی Ph.D
    رشته مورد علاقه
    ویروس شناسی مولکولی
    با درود
    چند بار به دوستان تذکر دادیم که بچه های گل علوم پزشکی، حیف از این امکان فراهم شده برای شما نیست که از این فضا در اینترنت بهره نمی برید؟ مگه سایت سرگرمی کم داریم که مطالب سرگرمی اینجا به مطالب علمیش غالب شده! باورتون نمیشه الان ارسالهای یکی از عزیزان که بالای 500 تا هست رو چک کردم می بینم 480 تاش توی بخش سرگرمی ارسال شده... مگه خودتون نمی بینید اینجا تنها فضایی تو اینترنت هست که به بچه های گروه پزشکی اختصاص داره پس چرا از این موقعیت باهم بودن استفاده نمیکنید؟!

آیا میدونستید از طریق این انجمن اگه امسال کنکور داشته باشید میشه با همدیگه شروع به خوندن کنید و باهم برنامه ریزی کنید؟
    آیا میدونستید از طریق این انجمن میشه با رتبه های برتر امسال در ارتباط بود و از این افراد مشورت رایگان گرفت؟
    آیا میدونستید از طریق این انجمن میشه علاوه بر اطلاعات کنکوری در بخش آزمونها، ترفندهای لازم برای قبولی در آزمونهای زبان رو (ToOEFL,ILTS,MSRT,MHLE و...) به همه اطلاع رسانی کرد؟
    آیا میدونستید از طریق این انجمن میشه با افراد علاقمند به یک موضوع خاص گروه های تحقیقاتی تشکیل داد و هر کسی تو دانشگاهش یک بخشی از اون کار رو انجام بده؟
    آیا میدونستید از طریق این انجمن میشه دانشجویان ارشد و دکترا در قسمت پروژه ها و پایان نامه ها اطلاعاتشون رو با هم share کنند و وقتی در طول انجام پایان نامه به مشکلی برمی خورند، سوالاتشون رو با کمک دوستانشون در همین انجمنها حل کنند؟
    آیا میدونستید از طریق این انجمن میشه اکثر دانشجویان یک رشته خاص اونهم از کلیه دانشگاه ها رو با هم متحد کرد و موضوعات صنفی و بی عدالتی ها رو از اینجا اطلاع رسانی کرد؟
    آیا میدونستید از طریق این انجمن میشه کسانیکه در مقاطع بالاتر در یک دانشگاه خاص تحصیل کردند کیفیت اون دانشگاه و اساتید اون رو برای بقیه توضیح بدند تا بقیه موقع انتخاب دانشگاه و یا حتی موقع انتخاب استاد برای پایان نامه با دید بهتری راهشون رو انتخاب کنند؟
    آیا میدونستید از طریق این انجمن میشه اطلاع داد که یک دانشگاه و اساتید اون توی چه زمینه های پژوهشی فعالیت و تجربه دارند تا دانشجویان علاقمند به اون موضوع، از تجربیات اونها استفاده کنند و از موازی کاری و تکرار مکررات ممانعت بشه؟

و...

از بقیه میخوام علاوه بر موارد بالا ایده بدن که توی این انجمن چه کارهایی میشه انجام داد؟
    Anesthesia, RBC!, negar91 and 9 others like this.

کاربر فعال
    رشته تحصیلی
    تغذیه
    رشته مورد علاقه
    تغذیه
    ادمین خان من یه پیشنهاد دارم فقط واسه یه هفته ام که شده هر پست غیر درسی رو حذف کنید کم کم همه از جمله خودم عادت میکنیم که فقط واسه درس و مطالب علمی این جا بیایم
    Anesthesia, RBC!, MD217 and 2 others like this.

کاربر فعال
    رشته تحصیلی
    زیست شناسی
    رشته مورد علاقه
    ژنتیک انسانی
    حالا لازم نیست اینقدام خشن برخورد کنیم سرگرمی اصلا بد نیست یه وقتاییم خیلی خوبه ولی به اندازش.اینجا جای مطالب درسی و سرگرمی عوض شده که خودمون میتونیم کنترل کنیم تا درستشه.ما عادت کردیم واسه درست استفاده کردن از چیزی حتما باید قطع کنن رومون تا دیگه سراغش نریم.میشه مطالب سرگرمی هم باشه ولی به اندازش که یه تنوعی هم باشه مگه نه بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    صبر کن سهراب
    گفته بودی قایقی خواهم ساخت
    قایقت جا دارد؟
    من هم از همهمه اهل زمین دلگیرم

کاربر فعال
    رشته تحصیلی
    زیست شناسی
    رشته مورد علاقه
    ایمنی و برای دکترا خون
    سلام دوستان منم کاملا با شما موافقم در یکی از پست هام این مطلب را گفته ام حتی طوری شده که اگر یکی از بچه ها سوال داشته باشه به ان جواب نمی دهند و فقط تو بحث های دیگه شرکت میکنند حتی من به شوخی به یکی از دوستان که سوال پرسیده بود و کسی جوابش را نمی داد پیشنهاد دادم اسم موضوعش را ازدواج بزاره تا بچه ها بیان سوالش را جواب بدن

کاربر فعال
    رشته تحصیلی
    میکروب شناسی
    رشته مورد علاقه
    میکروب شناسی
    سلام به همه
    جناب ادمین به نظر من خودتون یه تایپیک سرگرمی باز کنین و بگین که بقیه فقط توی همون تایپیک مطالب سرگرمیو بذارن و دیگه الکی 100تا تایپیک باز نکنن واسه این چیزا
    hidden_65 likes this.

Administrator
    رشته تحصیلی
    ویروس شناسی Ph.D
    رشته مورد علاقه
    ویروس شناسی مولکولی
    نقل قول نوشته اصلی توسط xavi نمایش پست ها
    سلام به همه
    جناب ادمین به نظر من خودتون یه تایپیک سرگرمی باز کنین و بگین که بقیه فقط توی همون تایپیک مطالب سرگرمیو بذارن و دیگه الکی 100تا تایپیک باز نکنن واسه این چیزا
    قرار نیست ما اینجا ما محدود کننده باشیم بنظر من وجود بخش سرگرمی برای این انجمن مفیده... خود من با بعضی مطالب سرگرمی اینجا کلی خندیدم یا حتی با بعضی هاشون بغض کردم! منظورم اینه که خیلی خوب می شه که ما فرهنگ استفاده از اینجارو جا بندازیم. اینجا از هر 10تا ارسال، باید حداقل 8 تاش علمی باشه نه اینکه برعکس

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 4 1 2 3 ... آخرینآخرین